söndag 24 oktober 2010

nystädat pysselrum

Vi har vart barnfria från lördag till söndag, så helgen har verkligen gått i städtema. Först städade vi garderoben i vårt kommande sovrum för att kunna börja riva ner tapeter m.m Detta gick snabbare än jag trodde så till min glädje hann jag med mitt pyssel rum med som såg ut som sju svåra år hade drabbat det. Tyvärr tog jag ingen bild före men ni får helt enkelt tro mig :D.
Egentligen ska vi göra om mitt rum helt o hållet men vi kan inte göra det förrän sovrummet i källaren är klart och nu känns det mycket roligare att vänta då det ser lite finare ut igen.


Jag hade tänkt att ha dem till mina stämpeldynor och göra småhyllor men de fick göra plats för spellbinders och alfabetsdiesen. Det som fattas är beskrivningen på fodralens rygg så man lättare kan hitta rätt dies samt så ska de självklart målas och dekoreras senare!!

När färgerna flyttade ur sin låda (pga platsbrist) gjorde jag en blommlåda, så nu är det äntligen lätta att hitta vad jag söker! Bandlådan ser fortfarande ut som stryk så det får bli ett kommande projekt.

smålådsförvaringen har jag haft länge, men det har skett lite förändring i innehållet pga den stora knappfångsten. Älskar färgskåpet! Nu får alla färger plats och är lätta att ta ut!För någon vecka sedan skrev jag på facebook att jag önskade gamla knappar och min svägerska skrev att hon hade några, så detta paket fick jag i fredags!


Bland detta hittade jag mina favoriter! Titta på detta underbara band (i o för sig baksidan men tyckte den var vackrare än framsidan)


Bland alla knappar fann jag bland andra dessa vackra!!!!!

5 kommentarer:

Annelie sa...

Va skönt med ett städat rum, vi håller på att hel renovera vardagsrummet och då har allt löst "skrammel" flyttats in i mitt pyssel rum. Knappt jag får plats själv därinne : (((

sara s sa...

Vad härligt med nystädat och lite ny förvaring!
Är det vanliga CD-fodral eller...?

Maiden sa...

Å vad härligt med välstädat pysselrum!! Skulle verkligen behövas här hemma med... :-)

Mikaela sa...

det e helt underbart. nu blir ja så glad när jag stiger in i rummet. synd bara att jag inte har mer tid för pyssel ;) Det e vanlig cdförvaring med magneti för att de ska ligga still. Innan låg de i en cdlåda men tyckte nästan detta var mer praktiskt att ha dem framme på skrivbordet (de används ganska flitigt.

Anonym sa...

Oj vad mycket grejjor du har! Det ser kul ut! Kram från Kristina i Götlaborg