tisdag 18 januari 2011

en stämpel tre kort till stämpelkällan

Det är superspännande denna månad då stämpelkällan söker nya DT's. Jag har några av deras stämplar på önskelistan men ännu ingen i min ägo, men som tur var fick jag en digistämpel att arbeta med.

Första kortet gick av farten..... enkel, söt och gullig....
Motivet målade jag med promarkerpennor tillsammans med polychromospennor.Effekter målade jag med perfect pearl för att det skulle glänsa om vingarna och glorian.


.... men sen läste jag texten "kort som representerar dig och din stil". hmm jag är ju inte alltid så söt och gullig så jag gjorde detta färgsprakande kortet. Samma färgläggning men med glossyaccent på vimplarna. Och ja... här kom min fimolera (knappen) in! ett måste i min värld just nu. Hon fick släppa sin gloria denna gång.... men är detta verkligen jag? Är jag inte mer kladdig? Då skapades detta kort. Färgkladd, utee, puffypaint. Motivet är här målat med distressink, samt detaljer med perfectpearl.


Detta är väl jag? Men nu när jag sitter med alla tre framför mig, inser jag att jag nog är alla tre :) Jag ÄLSKAR att klädda med färg! Det får gärna vara mycket färg men jag kan även älska det milda. Så slutligen är jag nog alla tre och det är väl det jag älskar med scrapbooking. Jag kan vara alla tre och ännu mer. Jag skapar utifrån stämpeln, pappret och känslan. Men tillslut läste jag texten på ansökningen "ett kort" hmmm, matematik har väl aldrig vart min starka sida :)

5 kommentarer:

pojjo sa...

Hur fint som helst och min favorit är nog nr 1, men alla är jätte fina... jag håller tummarna hårt för dig :D

Anonym sa...

Fina kort. Lycka till!

Stephanie sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Stephi sa...

Jätte snygga kort! Alla 3!! Roligt att du använt olika stilar på korten. Good luck!!!

Maiden sa...

Kul med så annorlunda stilar! Den tredje blev mi favorit! Lycka till!
Kram