lördag 1 januari 2011

fimodekor och två kort

Jag som avslutade förra året med att säga att jag suger på att göra kort men så börjar jag året med att skapa två som jag blev riktigt nöjd med. Det måste vara ett tecken på ett gott scrapår.

De är ganska lika korten. Båda har samma papper men där jag valt att färga baksidan med distresser (vintage photo, Walnut stain samt Aged mahogny)för att matcha min lerdekor.
Båda har även blommor av juteväv som jag köpte i veckan.


Under denna blomma har jag lekt med swirls embossade med svart utee och stämplade med silverstämpel.


Jag hade ju tänkt skapa en massa vintagedekor av vitpearl lera. Men jag blev så missnöjd med resultatet att det slutade med att jag färgade om allt med alkoink. Den vita fimoblomman är det enda som fick kvarstå som vitt då jag tycker den blev läcker mot stenen i mitten. Måste dock inse att vintage/shabby chic inte ligger mig så nära, fast jag tycker det är enormt vackert. Jag är mera mörk :D

Dett är mina favoriter. Steampunkknappar och ett härligt snirkligt hjärta med röd kärna!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Det är verkligen superläckert. Har lite lera hemma själv som jag tänkt leka lite med. Vill dock ha lite perfect pearl hemma så den häftiga effekten kommer fram också. Verkligen superläckert!

Stephi sa...

mmmm...supercoolt. Roligt att du blivit så himla duktig på detta, det blir ju så mycket mer personligt då man har gjort sina "knappar"

Miaa sa...

Det är ju fantastiskt vad man kan göra! Underbart!!
/Miaa

Anonym sa...

Tack för tipsen om hur jag kan färga leran. Har dock inget av det hemma heller men ska lägga en order hos scrapbruket om några veckor hade jag tänkt mig och där har dom ju perfect pearl =D

Har beställt den lilla rosa crop a dile:n eller vad man ska kalla den =P Har en silent setter sen tidiagre men har börjat gör så mkt i kartong så det gör ont i handen av allt tryckande. Är inte så mkt in på pappret så kände att det fick räcka. Behöver jag komma längre in på pappret så har jag ju min silent setter och bara några enstaka hål går ju ann =P

Pysselmani sa...

De är så fina dina dekorationer! Jag vill också testa och göra sådant! (adderar det till den redan väldigt långa att-göra-pyssel-lista jag har för 2011)