tisdag 25 januari 2011

spartips - wellpapp

Satt igår och suckade av mina konstigt nog höga pysselkostnader och kom då på att det kunde vara roligt med spartips. Nu har ni säkert tänkt på det mesta, men lite kanske är nytt för någon :) och alla tips är väl bra tips så här kommer mitt första!

Wellpapp! Det ser så läckert ut bara som det är på alster eller så kan man färg lägga och göra det mer spännande. Jag har tagit vanligt kartong. sprayat lätt med vatten för att få limmet att släppa. Sen är det bara att dra bort! Perfekt och färdig distressad!

så med lite akrylfärg kan de se riktigt läckra ut! Nu använde jag "rub on luster" som metallicaccent men akrylfärg funkar super bra det också.


Jag håller på med ett steampunk minialbum så mitt stackars skrivbord är belamrat med prylar :)Nu får allt pyssel utanför detta får skapas på golvet.

5 kommentarer:

Pippin sa...

Smart med spartips. Jag brukar spara på allt möjligt som är bra att ha, även wellpapp. Fina presentpapper, snören och tags från kläder och andra saker, insidan av kuvert kan ha häftiga mönster, alla typer av pappförpackningar kan vara bra att ha.

Stephi sa...

men vilken fin bild med kugghjulet!!!

eufoniamia sa...

Tycker det också ser ut som ett roder :D schysst marin-tema. Pyssel till golvet!

Louise sa...

Tack för kommentaren på min blogg.
Läcker stil du har på dina alster.
Kugghjulet var bara så snyggt.

ANNAANNA sa...

Själva wellpappen, om man som jag gör av med maaaassor av sånt så kan man köpa 5meters rullar (tror de är 50 cm breda) på Clas Olsson för hmm... 59kr tror jag.