fredag 4 februari 2011

Nej det är inte halloween.....

... det råkar bara vara min stil :)

RachO113's filmer på youtube är bland mina stora favoriter. Hon använder många olika material och har den där mörka grungestilen som jag bara älskar. Bara titta in hur hon arbetar med polymer clay. Nåja. Denna gång fastnade jag för hennes underbara bakgrunder. Denna video visar hon hur man arbetar med modelingpaste, färger samt embosspulver. Men så fort jag hittar den länkar jag dit.

I alla fall så här är mina bakgrundslekar. Jag hade inte samma material men allt funkar bara man blir nöjd!
Här har jag lekt med svart akryl som jag täckt pastan med. Jag har sedan sprinklat ut svart utee, vintege distress pulver samt guld emboss pulver. Guldpulvret är verkligen min stora favorit. Den har en mörkare ton av guld, ja piratguld och super lätt att arbeta med. Jag har avslutat med att gnugga in guld rub on luster.

Dödskallen är en kopia av min dödskallarna på min makeupstore väska. Klockan är panduros stämpel och vingarna är kopior av en vingcharm som jag har hemma.

Detta är samma teknik men med vitt embosspulver samt svart utee. Här lät jag inte den svarta akrylfärgen heller täcka hela bakgrunden för jag ville att det vita skulle lysa igenom.

Mer fimolera samt grund på svart utee.

5 kommentarer:

Stephi sa...

så jäkla coolt båda två!!!! Du har en egen ball stil som jag stormgillar!!

Ziro sa...

Otroligt coola! Och jag som inte ens gillar döskallar och halloweentema tycker om dem!

Pippin sa...

Jätteläckra! Och jag säger som Ziro, jag gillar inte heller döskallar och halloween egentligen, men du gör dem så häftiga.

Maya sa...

Sååååå snyggt! Har ingen aning om vad modeling paste är men jag vill ha! Och UTEE också, har aldrig testat...

Bic sa...

den där döskallen var supercool, önskar att man hade en.. /bic