söndag 13 februari 2011

Pysselträff

Hemkommen ifrån en underbar pysselträff i enköping! Två kort och två LO's blev klara samt lite arbete på mitt lilla steampunkminialbum (som jag är sjukt less på nu, men hatar att ha saker liggande).

Måste erkänna att jag är mycket nöjd efter dagen, både av mina kreationer samt mina fynd. Alla deltagare fick ta med sig saker som de ville sälja så jag hittade lite band, några papper och bäst av allt en lite ask med kugghjul för 10kr!!!! Jag har ju shoppingförbud men la som undantag denna träff och är ganska nöjd över mig själv då jag spenderade enbart 400kr inkl deltagaravgiften. Utöver detta vann jag en underbar papperserie " Road trip collection" från prima från en utlottning. Det är flera papper men jag glömde sära på dem när jag skulle fota.

Det stora L i lycklig kom när det även visade sig att jag vunnit en kortskisstävling och kammade hem storpaket med ficksars paket "travel", papper från Pinkpaislees, dekorationspaket från inkido samt ett paket med lite papper, band, blomor, pyntbär och brads.

Kortet är uppbyggt med fyrkanter av modelingpast, akrylfärg samt utee och embossingpulver.

Fjärilen är chipboard som jag hittade på loppisen som jag har embossat med utee, penslat med perfect pearl samt stämplat.

När mina föräldrar såg detta kort, var deras första reaktion "vad är det där". Så jag får väl berätta. Det ska se ut som en byst med korsett. Den har legat hemma hos mig ett bra långt tag men har inte funnit siun rätta plats förrän nu.Mina kreationer:
Dekorationen uppe i hörnet är ett dragspel med journaling.


sista Lo'n lägger jag upp när den är klar.

5 kommentarer:

Anonym sa...

I löööve kortet du vann med!! Så läckert!

Annelie sa...

Skit snyggt kort!!!
Jag har ju helt missat att d va träff i Enköping? "Tur" att jag jobbade så slipper ja sura över att jag missade den.
Intresserad av en träff till i Enköping?

Petra sa...

Så himla snyggt! Förstår att du vann ett megapysselpaket. Så kul. Grattis!

Ziro sa...

Skitsnygga alster! Kortet du vann med var ju helt otroligt snyggt! Jag förstår att du vann!

lilla jag sa...

Grattis! Superläckert kort, inte konstigt att du vann som sagt =)