söndag 27 mars 2011

BABY kort och vilda stämpel

Jag älskar denna bakgrundsstämpel!! Kolla detaljerna!! Dett kort kommer flyga norrut tillsammans med en liten pärlängel. Det är en gammal god vän till familjen som fyller år.


Jag har för övrigt kvar en del saker som jag köpte på mig innan jag började scrappa seriöst. Och igår fick jag ny energi att använda dem till ett babykort. Och fast det inte är min stil så gillar jag kortet.6 kommentarer:

Annelie sa...

Jag tycker att det är jätte svårt att göra saker som inte e ens stil, men du har lyckats jätte bra.
LO:n här under e ju bara sååååå läcker.

Kramar

Tesa sa...

Jättefina kort och massa häftiga fimosaker.
Kul att du också blev tokinspirerad. Jag kunde inte sluta när jag väl satte mig i helgen;)
Ha det gott!!
Kram Tesa

TesaB sa...

Så otroligt mycket fint du gör! Jag har tittat på alla dina lerprojekt och är alldeles tagen. Nu måste jag testa!!! Tack för inspiraitonen och alla bra tutorials!

- elbeth - sa...

Hej! Jag har valt ut dig till ett "blog award" som jag har fått av en engelsk vän och scrappare. Egentligen är det väl lite av ett kedjebrev och du ska absolut inte känna att du måste skicka det vidare! Anledningen att jag länkade till din blogg är för att du gör så fantastiska saker som jag tycker att fler ska få se. Förhoppningsvis kommer du få besök av lite utländska scrappare den vägen, men man vet aldrig, min blogg är inte direkt så känd! :) Här är länken till min blogg, i alla fall:
http://elbethgoingscrappy.blogspot.com/
Ha en bra dag!

Svarta Malin sa...

Det är svårt att göra saker i en stil man inte tycker om eller är van vid, men du lyckas jättebra! Kortet är supergulligt och välkomponerat!

För övrigt gör du helt otroliga skapelser, jag har tittat på dina fimoarbeten, och de är helt i en egen klass! Bra jobbat!

//Malin

Tesa sa...

Nu är anteckningsboken klar och bloggad. Kika gärna in och lämna ett spår. Tack ännu en gång för tutorialen på drakögat.
Kram Tesa