onsdag 29 juni 2011

Det bästa med pyssel är kladd!!


Inte konstigt att jag har de grisigaste barnen i stan när deras mamma njuter mest av att gegga med färg. En kollega frågade mig varför jag inte använder handskar (alla färgrester på händerna går inte bort med tvål), men det vore ju inte hälften så roligt att ha ngt ivägen när det ska geggas. Tur var det nog att min man inte ville gå med på att byta golv i pysselrummet.För ett par månader sedan skapade jag denna, i alla fall metalltejpgrunden. Igår fick jag åter inspiration och embossade och målade den. Det är ett kollegieblock som jag hittade på dollarstore 3 st för 20 kr och denna kommer gå till våra barns stora kusin Elias.Det är många smådetaljer på denna bok som inte allt för tydliga.


12 kommentarer:

Stephi sa...

helt grym!!!!!

Annelie sa...

Rikitigt as snygg!!!

jenny/e.j.m sa...

Åh så snygg!!!

//Jenny7e.j.m

Carolas lilla Vrå sa...

Superläckert! Spindelnätet blev en häftig detalj också. Snyggt jobbat!

Ziro sa...

Wow vilken häftigt block!

Anonym sa...

Woooow, supercoolt!! Vilken kul effekt du har skapat fram :) Och JA, det är roligt at gegga:)))
Om någon inte förstår, skall du bara förklara att det bli ungefär som att ha sex med eller utan kondom, då förstår alla ha-ha
Bara trevlig om du delar mina ritningar, jag blir nok och dela flera, men nogra vurderar jag för salg...
Må sååå gott och tack för så trevlig besök och fina ord :)

Kram Lill

Pippin sa...

Läckert block! Jag har precis gjort ett kort med alutejp, fast lite annorlunda stil jämfört med ditt.
Kram

Lina sa...

Verkligen jättesnyggt! Man kan se lite inspiration från RachO113. :)

Mia sa...

Hej! Hittade dig nu när jag var "ute" och sufrade!! Jag är helt tagen av dina alster. Helt ofattbara saker du gör och jag som också pysslar försöker lista ut hur du har gjort alla coola grejer! Jag har lagt till mig som följare för denna bloggen vill inte jag missa!! Kul med någon som har en helt egen stil! Ha en trevlig helg! Kram Mia

Alexandra - Pysselmaniker sa...

Wow! Vad läckert! Dvs som allt annat du skapar ;)

Annelie sa...

Men du har ju också gjort en sån "skylt" och jag har ju tom kommenterat, ja e visst lite snurrig. Jag har använt akryl färg och lite olika vax.

MezzaNotte sa...

Hur läckert som helst att jobba med metalfolie... nu när jag kikar hos dig blir jag bara ännu mer sugen... Sååå mycket fint du har här inne... måste ta och lägga upp dig på min blogglista!!