tisdag 23 augusti 2011

Nya beställningar

Jag har fått två till beställningar på barnkläder vilket känns underbart kul, men det har gett mig väldigt lite scraptid tyvärr :). Jag försöker dock traggla vidare med copic träningen och det går väl sådär men det är inte pennornas fel, utan jag som suger på att färglägga ;) hoppas jag kan visa mina tafatta försök imorgon.

Här kommer en babyhätta samt haremsbyxor på beställning.Jag har börjat drömma om att gå en kurs i sömnad och att göra egna mönster. Jag har aldrig lärt mig sy på riktigt sätt utan det mesta är självlärt och jag känner att jag saknar en större grund och kunskap kring sömmar, tyg m.m Men det får bli till våren :)

4 kommentarer:

Annelie sa...

Oj så fint, du kan allt du. Och dessutom är du duktig också!!!

Alexandra - Pysselmaniker sa...

Vad sött!
Har själv gått och funderat på en sykurs. En kompis tipsade om en som Medborgarskolan har. Tyvärr är kursen i Linköping och även om jag har bra förbindelser från Norrköping känns det inte helt lockande att pendla i ett par veckors tid.

sara_80 sa...

Åh vilka söta!! Var har du hittat uggletyget? Det var ju helt underbart! :)

Kram Sara

Emma H sa...

Men åh vad gulligt och fint, och de däringa underbara ugglorna igen.

Du gör så himla häftiga tavlor också, jag är så impad av din fantasi och skaparglädje. Heja dig! =D

Ang. klänningen jag syr så ligger den lite på vänt. Måste få till inspirationen. Tror det är kantbanden som spökar och gör mig lite skraj. Jag har iaf klippt ut tygbitarna och börjat nåla ihop axlarna. Får se när jag får till att sy ihop den.

Kramen!