tisdag 4 oktober 2011

Steampunk - stampArtic ARTsy

Hur coolt är inte detta! idag gästar jag StampArtic artsy teamet och inspirerar med steampunk. Jag blev så otroligt glad när jag fick förfrågan att få vara med och inspirera så det blev 4 kort :) istället för två. Det är inte lätt att välja. Men här kommer de fyra korten.

Jag börjar med att visa "Steampunk heart". Ett kort baserat på ett hjärta jag byggt i fimolera.

"Edward sissorhands in caged" är mitt andra kort. Detta håller inte de vanliga steampunkfärgerna men jag tycker han verkligen är "steampunkig". Kortet blev lite symbolisk då man kan öppna buren och släppa honom fri ;)."Winged girl" blev det tredje. Tyvärr ser hon blekare ut på fotot än i verkligheten, men jag gillar iden med dessa små klippdockor.Och det sista kortet "Flight" är min favorit. Det byggdes för bara någon dag sedan och blev inspirerad av denna bild och detta hår .

7 kommentarer:

Susanne sa...

Så supercoola kort du skapat... min favvo blev dock den översta med fimolerahjärtat, underbart snyggt!!! Kramizar Susanne

Tinto sa...

Jag vet verkligen inte vilket jag älskar mest? Allihopa! Är det octopedes digistämplar? Det grymmaste är såklart dekosarna du gör själv i fimolera men de andra är också snygga som tusan!

Annelie sa...

GRYMT SNYGGA KORT!!!

Lina sa...

Supersnygga allihopa! Får nog ta och testa den där stilen nån dag snart.

- elbeth - sa...

Cool, cool, cool!
Jag älskar färgerna! Detaljer är din grej.
You rule!

Angelica sa...

Supercoola allihop!!!
Älskar "vingmutterblomman"
Ha det bra!

Carina sa...

Hej!
Så mycket fint du gör.Gillar din stil.Lägger mig som följare till din blogg.

Kram!