onsdag 16 november 2011

Dödskalle album

Jag är en periodare när det gäller pyssel. Det är lika bra att inse det. Nu ligger min artjournalperiod lite i vila och istället sprakar minialbumsperioden så det blir det jag visar hos Scrappaloss idag. Min lille son fyller snart 4 år så jag ville göra ett minialbum till honom. Jag blev inspirerad av Kaiserkrafts dödskallealbum men då det är lite för litet gjorde jag mig en egen mall. Jag hoppade över de söta små benen som skulle stuckigt ut på baksidan för det blev för knöligt.

Framsidan är täckt med fimolera och insidorna är klädda med papper. Det är inte lätt att hitta tuffa pojkiga papper som inte är för mycket halloween känsla i så det blev ett ihop-plock av en mängd olika papper. Nu är inte albumet dekorerat än (bläcket är slut i skrivaren så jag kan inte skriva ut foton) men jag ville visa grunden som i min mening blev superrolig att få leka vidare med.


Kika in hos Scrappaloss för mer bilder.

6 kommentarer:

Angelica sa...

Så läckert!! Det går visst att göra mycket med fimo, älskar dina fimoskapelser! Någon dag när jag får en massa tid över måste jag testa :) (Synd att det är så ont om sådana dagar)
Ha det bra!

- elbeth - sa...

Vilken urmysig dödskalle! Kan du inte göra en steg-för-steg tutorial hur man arbetar med fimo och papper? Jag minns din fina tutorial på drak-boken, men jag vill veta detaljerna som:
1. Hur ser det ut i steg innan ugnen.
2. Hur gör du med ugnen/vädring/för att inte pappret/pärmen ska brinna upp/rostas?
3. Efterarbete?
4. Vad kan man grädda med fimoleran? Vad ska man tänka på att man ska tillsätta senare?
Och tack för alla fina kommentarer på min blogg! Jag blir alltid glad när du skriver något! :D

Susanne sa...

Oooh wow så döläckert..... du kan verkligen få till det med fimoleran. I Love It!!!! Ha en fin dag! Kramizar Susanne

Annelie sa...

Coolt!!!

niwa sa...

Vilket häftigt album! Det måste ju gå hem hos grabben.

Stephi sa...

ja cool