söndag 27 november 2011

En altrad presentask

Jag blev så inspirerad efter ha sett foliart tutorials på youtube så jag prassalde fram en massa aluminiumfolie och började arbeta, men när jag misslyckats med det hela slet jag fram min gamle trogne aluminiumtejp. Den är starkare och mer lättarbetad och det bliddde ju ett liknande resultat. Asken hade en genomskinlig botten som jag valde att färga med alkoinks för att få en juligare känsla. Ramen ska jag fylla med en textremsa och glossy accent när jag bara kommit på vem som ska få den.8 kommentarer:

Päivi sa...

Du är verkligen mästare på detta. Har själv några gånger försökt med aluminium tejp men det blir såå fuuult :) Kanske har och göra lite med att jag inte har något bra att lägga under ;) Hur som helst. Denna är super läcker!!!!

Ha det bäst!

Annelie sa...

Ja har köpt mer tejp nu så ja ska ta mig en vända me den nån dag ja me. Inspirerad av dig, toppen coolt!!!

Tigerblomma sa...

Superläcker ask! Du är himla duktig med tejpen. Tycker själv det är så roligt. Tack för titten hos mig. Hittade du rosorna till slut? :-)

Ulle sa...

Så läcker!

Shirley-Sirje sa...

Vilken rolig överraskning, tack för titten hos mig! Det var verkligen en vandring bland (speciellt) dina lera-altrar, inspirerande! Vi som altrar behöver ju ständigt nya vinklar och idéer, så, TOPPEN, kommer att promenera på din "stig" och välkommen till min blogg!
Kramar från Skåne
Shirley

Anette sa...

Så snyggt!

Susanne sa...

Du får verkligen till det så supersnyggt med metall!!!
Ha en fin vecka!!!
Kramizar Susanne

Tinto sa...

Jamen jag anmäler mig frivillig. *smile* Jag har äntligen köpt tejpen ifråga och testat på en liten påluttsak bara, men så fort jag få5r tid så. Gillar verkligen dina "metall"grejer!