onsdag 17 oktober 2012

a total failure

I made this chest to my sons friend for his birthday. I really dont like it but i dont know whats wrong with it. My husband said the same thing, so if you figure it out tell me :)
well the boy is only six so hopefully he can like it because its filled with chocolate and money :)

7 kommentarer:

Elly sa...

Your box is stunning. It has a cool texture and the painting is awesome. Maybe you went a bit mad with embellishments....but hey...who want's to say what's right or wrong? It's ART!!!...and it's cool the way it is (:o)It's a treasure box for a little boy and i think he'll love it as i do!

Susanne sa...

Jag håller med Elly... boxen är helt underbar....möjligen att alla kugghjulen kunde sitta mer ihop!? Jag har tittat lääääänge på den och den är riktigt läcker!!!Grabben kommer att bli överlycklig för den....Ha en fin dag!!! Kramizar Susanne

Mia sa...

Jag tycker den är snygg fattar inte va som skulle kunna va fel. Jag är helt övertygad om att mottagaren kommer bli jätteglad! Ha det så bra! Kram

Päivi sa...

Hm.... jag kan helt enkelt inte se vad som är fel... Jag gillar texsturen, alla kugghjulen, ja allt på boxen. Denna ÄR urläcker och vad glad han som får/fick denna måste ha blivit!

MezzaNotte sa...

Hej där!! Den är bara urläcker och hallå en liten sexåring måste ju ha blivit överlycklig över den. Klurat på lite och om jag ska säga något så kanske är det placeringen av kugghjulen som spretar en aning.

Men det är för att du själv säger det.... annars är det inget man tänker på. Du e ju ett proffs på detta. Har mycket och lära mig av dig.
Kramis

Mawloo-Design sa...

vilka härliga och spännande och lite annorlunda saker du bjuder på,för mig föds nya tankar.

Emelie sa...

Jag tycker den är helt urläcker som den är!! Snyggt jobbat där!