söndag 8 augusti 2010

pysselbesök och bebistitt

Igår hade vi helt barnfritt, vilket firades med en avfrostning av frysen och en påbörjan av att rensa bort gamla kläder som jag *snyft* inte kommer i längre. Jag har insett att jag måste erkänna att jag aldrig någonsin kommer komma i mina gamla kläder :( Sedan på eftermiddagen hade jag pysselbesök av min mans brorson. En påhittig kille som är superduktig! Titta på hans mästervärk och då har han målat, stämplat, klistrat och klippt helt själv!Jag älskar denna baksida, ser ut som en sådan där underbar café tavla :)


Sedan var vi och tittade på en väns lilla plutt. De kan vara så förbaskat små och sparvliga och min lilla taniga tös såg ut som en sumobrottare bredvid. Nåja. detta ska ju självklart firas med ett litet kort och en liten elefant.Kanterna är distressade, blommorna målade och lilla bebisen har fått en "puffypaint" beklädnad. Lilla babymärket på framsidan är belagd av sepiaaccent och blomman på framsidan är en gammal sidenblomma.


1 kommentar:

Alexandra sa...

Stämpeln på den altrade boken var ju hur skön som helst!
Kortet var väldigt fint, vilken imponerande framsida det blev med blomman! Jag gillar verkligen dina kombinationer med olika papper och färger.