tisdag 14 september 2010

Plåster på mig

En ny rolig skiss på svensk scrapformuet denna månad och jag börjar gilla dem. Är så dålig på att göra LO's så jag behöver inspiration. Denna månad fick jag sätta ihop mitt stora favoritpapper (thé papper kan ju aldrig bli fel hos mig)och en av mina favorit bilder på limpen. Jag tycker han e så förbaskat söt när han stolt visar upp sitt plåster på magen och med en pojke som så sällan slår sig måste jag ju få plåstra om ngt.

Jag älskar Grafic45 serierna. Deras färger, mönster... yummy. SÅ jag ville inte täcka över hela pappret så det blev att jag klippte ut tyll (vit som den va fick den färgas svart) samt embossade jag en cirkel. En spets och kedja fick bekläda pappret som jag fäste med brads. Det grön/svartrandiga pappret är eg grönt men som jag målade svart för att matcha thekanne pappret som har en underbar sliten skiftning mellan just grönt och svart.4 kommentarer:

Maiden sa...

Superläckert! Gillar verkligen tyllen, och hur du lagt fotona i spelkort! :-) Kanon!!
Kram

Mikaela sa...

det e grafic 45 "Alice i underlandet" kollektion :D De har spelkorten på ett 12" papper. Kom på idéen när jag inte fick korten att bli lika stora ;)

Anonym sa...

Åh, vilket underbart mönsterpapper! Jag gillar också te :) Och kedjan och korten är superläckert!!
/Sofia

Tesa/Therese sa...

Kanonläckert! Bra tolkning av skissen. Själv gjorde jag ett kort. Gillar "kortleken"
Kram Tesa