torsdag 17 februari 2011

drakarnas anteckningsbok

Nu har jag hållt på att leka med fimolera sedan december månad. Min stora fimoguru är Mandarinmoon. Hennes skapelser är helt ofattbara och jag känner att det kommer nog dröja ett par år tills jag är där :) Men jag märker att mina försök blir bara bättre och bättre och denna gång lyckades jag (tycker jag) med att efterlikna hennes draköga.

Boken var meningen att den skulle bli min anteckningsbok för det mina barn säger, men jag är inte helt säker än så den får ligga och ruva ett tag. Kanske gör jag en helt ny till det syftet :) Jag har lite steampunkidéer ruvandes.

Nåja titta och njut. Jag kommer lägga upp ett till inlägg om hur jag gjorde det men det känndes som för många bilder i samma inlägg.


11 kommentarer:

Terés sa...

OH MY GOD!!! Den är helt fantastisk!!! Kan du inte göra en utförlig tutorial på hur man gör det så här snyggt? Drakfjällen och ögat är perfekta...

Annelie sa...

Håller med Teres.
Det här är verkligen skit snyggt. Måste va rätt kul att vara ganska ensam om att göra det här också. I allafall vad jag har sett, i sverige. YOU GO GIRL : )!!!!!

- elbeth - sa...

WOW! Så snyggt! Jag fattar inte hur du gjort, så jag skulle tycka det vore jättekul om du la upp en tutorial! (Sådär blir det aldrig när jag jobbar med fimolera!)

Annelie sa...

Du jag kollade in hennes drak öga, måste säga att jag tycker ditt var snyggare. Inget pjosk alltså, ja tycker d : )

Stephi sa...

ååå shit vilken anteckningsbok! Du är så himla duktig...jag är helt mållös!

AnnaB sa...

Grymt snyggt! Tack för länken och jag ser fram emot att få höra mer om hur du gjorde! :)

Maya sa...

Så häftig! Det ser ju jättekul ut att fixa med lera... Du gör så fint med massor av detaljer och så blir det bara döööösnyggt! *tummen upp*

Ziro sa...

Otroligt läckert! Du är ju helst makalöst duktig på att göra saker med fimolera!

maxell sa...

Ohhhh drakögat är så otroligt effektfullt med alla de andra härliga detaljerna. Gillar skarpt!

Pippin sa...

Sanslöst läckert, speciellt med ögat! Gillar dina grejer jättemycket.

Jenny W sa...

WOW! Så coolt och snyggt!