söndag 22 maj 2011

en klänning med hatt

Oj vad jag har svurit över denna hatt. Dett var den 4:e jag sydde som ändå blev så pass bra att den kunde ges bort. De andra var för små för knöggligt sydda m.m. Hattar är helt enkelt inget jag gör om i snar framtid. Klänningen däremot är trevlig och lätt att sy och jag blev så lycklig när jag hittade de stora svarta knapparna att pryda den. Tyget är ifrån Ikea, och jag som aldrig haft ögonen för ikeas tyger blev helt frälst i detta! så jag har ahndlat lite extra såd et kan bli en klänning till mig med.På scrapbookfronten så håller jag på med ett nytt album (och ett kort på sidan om), men det tar tid! Till skillnad från förra albummet blir detta lite större och alla sidor blir handmålade vilket gör det mer tidskrävande. Det ska bli ett EGO-album med bara bilder på mig och positiva saker som ska stärka när allt känns svårt. Jag kommer självklart via det här innan jag fyller det med bilder och text, för då blir det bara mitt :D

Jag har så mycket inspiration och skaparglädje men på tok för lite tid att fullfölja alla idéer. Ibland är jag dock bra på att skriva ner dem, men tyvärr svalnar skaparglädjen när den hamnar som text i en bok. Men vad gör man när idéerna finns där men inte tiden?

2 kommentarer:

Stephi sa...

å vad sött! Jag har själv det tyget, himla fint

Annica sa...

Tack för din härliga kommentar i min blogg. Vilka sk*tsnygga kläder du gör. Önskar att jag hade en lite tjej till den klänningen ;)