onsdag 15 juni 2011

Kärlek - är livets kugghjul

Kärleken är grunden som skapar oss. Kärlek från förälder till barn eller någon annan närstående. Kärlek är så oerhört viktigt och med denna LO ville jag fira den kärlek som de viktiga personerna runt oss ger våra barn. Här är Leiha 3 veckor och vilar hos min mamma. Det är tyvärr inte det bästa kortet men jag gillar minnet som kortet visar mig. Under denna tid höll jag på att tillfriskna från en livmoderinfektion så energin som min mamma hade att dela med sig av blev väldigt viktig för familjen.

LO'n var från början en misslyckad målad grund som slutade i att jag blandade ihop alla färger, tryckte dit några kugghjul och sen stämplade med glas och vips så hade jag en bakgrund som jag faktiskt tyckte om. Jag valde att framhäva kugghjulen med rub and buff. Min enda färg (silver)!! Jag MÅSTE ha fler sådana, jag är helt kär, men de är så fruktansvärt svåra att hitta.

Jag har sedan stansat ut bokstäverna och stämplat med lite olika stämplar i vitt, lila och svart.5 kommentarer:

Päivi sa...

Vilken härlig layout du gjort! Lila använder jag sällan själv men tycker det är så snyggt när andra gör det :o)

Ha det bäst!

Lilla jag sa...

Wow, häftig! Gillar ringarna massor och kugghjulen och fjärilarna....ja allt!

Carolas lilla Vrå sa...

Läckert! Verkligen varm och kärleksfylld. Snyggt!

Annelie sa...

Såååå läckert!!!

Anonym sa...

Inte visste jag att vi mor- och farföräldrar betydde så mycket. För mig betydde den veckan att jag fick lära känna en ny familjemedlem. /Mamma och Mormor