söndag 5 juni 2011

Miljoner projekt....

... eller det är kanske lite överdrivet, men ibland känns det så. Jag har äntligen hittat tillbaka till min lera, så i fredags spenderade jag ett par timmar när mina små juveler sov att knåda. projektet är inte klart, men jag bjuder på en sneakpeak.


Jag blir lite arg på mig själv för all tid jag borde ta att ställa ordning på mitt underbara nya pysselrum, så ni ska kunna få se det, försvinner på alla dessa projekt.Nåja, till något som är klart, eller nästan i alla fall är min tavla/kort. Som förra projektet blev jag så förtjust att jag vet inte om det ska få bli ett kort eller om jag ska ha den på väggen som en tavla. Det går inte att undvika att jag blivit helt galet förälskad i gorjussflickorna!! De är underbara att färglägga och ännu tacksammare att förgylla projekt med! Detta alster är skapat för SS utmaningen i embossingteknik. Jag älskar embossing och detta alster lekte sig fram av sig självt. Grunden är målad med en egenblandad rosa/lila akrylfärg samt pewter lumiere paint. Jag har sedan embossat med sizzix kugghjuls embossfolder och sedan gnuggat in lite silver rub and buff (det fungerar lika bra med rub on wax som är lättare att hitta i sverige). Ramen är svart utee och pearlex som jag stämplat i. Detta är ett projekt som tog mycket tid på grund av all färgläggning och torktid. Blomman är målad, stämplad sen målad med yterligare akrylfärg runt kanterna. Metallblomman i är vitmålad och bladen är målad med svart akryl. Bandet är även målat med akrylfärg. Spetsen var faktiskt ovanligtvis svart från början, annars brukar jag alltid färglägga även den. Allt är sedan kantat med svart utee. Min underbara gorjussflicka är färglagd med promarkerpennor.


För att klappa mig lite på huvudet i mitt stora göra ordning på rumet projekt så skapade jag denna lilla skylt förra söndagen till min stora pärm med symönster. Skylten tog hela 3 minuter :D.

5 kommentarer:

Aleksander sa...

Kjempe kult!
Liker alle detaljene dine:)
Fint hobbyrom har du også.
Hilsen Aleksander

- elbeth - sa...

WOW! Dina drakar är för coola. Jag måste ge mig på din tutorial - när det blir semester. Jag har också sneglat på exakt de där Gorjuss stämplarna. Underbart snyggt resultat - som alltid! :)

Stephi sa...

å vad fina saker u gör. Vilket ler jobb!
Hallå där, vad kul att DU vill vara med i min candy!
Lycka till,
stephi

Annelie sa...

Sååå himla fint och läckert, bara älskar alla tekniker du jobbar med!!!

Ziro sa...

Jättesnyggt embossat kort med många fina detaljer! Snyggt färglagt också!