torsdag 28 juli 2011

Octopode friday challange

Jag hann köpa några octopode digi stämplar precis innan jag åkte till sommarstugan som jag övade med mina nya copic pennor på. Tyvärr är denna hår kombination den ända som blir bra ut av det 36 sättet jag köpte så ni lär se fler av dessa innan jag hinner uttöka mitt lager.

Nåja, när jag satt och surfa denna kväll stötte jag på octopode friday challange och tyckte det kunde vara kul att testa en icke svensk utmaning och roligt var det! det blev dock tre bakgrunder innan jag blev nöjd, men här är mitt bidrag. Ett grattis kort. Tyvärr blev jag klar precis och då det är natt är det så svårt att fota (plus att jag självklart alltid använder metalic färg) men eftersom jag reser bort igen imorgon ville jag hinna blogga upp den idag.

Favorit i repris. Acrylfärgad bakgrund, stämplad ackrylfärg, glossy accent och sen svarta accenter. Hoppas ni inte blir för uttråkade på mig!

4 kommentarer:

Annelie sa...

Såååå snyggt, och färgläggningen ser fantastisk ut!!!

The Octopode Factory sa...

AMAZING work! wow i love this!

- elbeth - sa...

WOW! Vilken färgläggning! Du är så vansinningt duktig! Vilka färger använde du till håret? Några speciella trix och tips till när man målar med Copics så man får det att bli sådär bra?

Och uttråkad av dina inlägg? Aldrig!!! Du är en av höjdpunkterna av de bloggar jag följer. Så det så! :)

Emma sa...

Great page :)