söndag 28 augusti 2011

döskallecanvas

Jag har två enormt kladdiga projekt på gång. Detta är ett av dem. Min stora beundrare är min son, han är bara 3,5 men tycker allt jag gör är fint, vare det sig är ngt stort eller ett streck på ett papper. Förutom kläder får han dock inget av det jag skapar. Jag har tyckt att han varit för liten men denna gång ville jag skapa ngt till honom så det blev en tavla. Eftersom jag älskar döskallar så fick det bli temat. Det är en massa modelingpaste, gesso och sprayfärger. Strukturen är från wellpapp samt säckväv och döskallen samt vingarna är fimolera. Sedan har jag gnuggat med rub n buff silver (min ända färg jag har) samt blå rub on wax.


Helt underbar crackle effekt från rangers crackle paint.
Nu är stora problemet att den egentligen inte passar in i hans söta gröna rum ;) Men Liam ville hänga den i lekstugan så det komme rhan nog få göra.

13 kommentarer:

Martina sa...

SKITSNYGG! My god.. ;)

Fredda sa...

Grymt tuff : )

Cina99 sa...

Snyggt!

Stephi sa...

GRYM!!!!!

Pippin sa...

så himla läcker!

Annelie sa...

Men hallå, as snyggt lixom!!!

MezzaNotte sa...

Häftigt!! Så läckert!!
Vilken färg av crackle paint har du haft? nån blå nyans? Fimo lera vingar så balla!! Vad har du mistat med för färg... färgen var ju bara såååå läcker!!

Mikaela sa...

Cracklepainten är broken china. Sprayfärgerna är en egen svart akrylspray, en spray med pearlex silver och lila och sen colorwash steam.

Ziro sa...

Oj oj oj vilken cool tavla!

Susanne sa...

Så underbart coolt du skapat denna tavla!!!
Kramizar

AnnaB sa...

Den här är sååå snygg...! Jag har planer på något liknande... eller inte en döskalle och inte likadant, men jag är i alla fall sugen på att göra något mörkare jag också... :)

Annlouise sa...

Jädrar vad snygg, grymt snygg!!!

niwa sa...

Men vilka häftiga saker du gör!