fredag 26 augusti 2011

Uggel uggel

... det var så min man sa att ugglor lät när han var liten. En släkting till honom fyller 60 och ska firas till helgen. Min tanke var först att göra ett metallkort men jag tyckte inte riktigt det passade så det blev ett uggle kort och det känns helt rätt till honom. Hoppas bara han blir lika glad. På insidan finns det lite plats för ett presentkort som han kommer få.

Digistämpeln kommer från octopode factory. Tycker han är så söt men han var inte lätt att måla. Jag hann med 6 ugglor innan jag blev så less att jag gav upp. Nåja. kortet i sin helhet är jag mycket nöjd med. Texten (timmerstockar) är helrolig och är nedladdad från internet.


PS. Nu sitter jag och väntar paket i brevlådan och om för hoppningsvis inte allt för lång tid ska ni snart få se min nya copicförvaring!! Men nu ska jag fortsätta med klädrensningen. Imorgon bär det av på barnloppis!!

5 kommentarer:

Ziro sa...

Vilken cool uggla! Snyggt kort!

Annelie sa...

Oj oj, här har jag missat mycket snyggt. Men nu e ja på G igen, kanske....
Kram

Nina sa...

Fint kort!

Sari Hänninen sa...

hejsan...
jag fick titta länge och väl för att se att det var en uggla... och uggletokig som jag är - tar det mig nog ytterligare tid innan jag kan "tillåta" mig att tycka att han är fin... fulfin är han väl än så länge :.)...

ho hooo...

Alexandra - Pysselmaniker sa...

Vilket läckert kort! Ugglan var riktigt kul, lite udda jämfört med alla andra jag sett =)