onsdag 5 september 2012

omstrukturering av bloggen

jag försöker få till bloggen så den inte ska se så plottrig ut. så kom gärna med förslag om hur ni tycker den ska se ut.

och som ni kanske ser så har jag rensat dt listan. Med mycket sorg i hjärtat har jag hoppat av både stampartic samt scrappaloss. Jag är dock kvar hos stämpelkällan och det känns skönt att bara ha ett ställe att hålla koll på.

Nu ska jag gå ut och njuta av det fina höstvädret.


4 kommentarer:

Päivi sa...

Just nu ser det väl bra ut på bloggen, eller??!? Måste ju ärligt säga att jag inte riktigt kommer ihåg hur den var innan.... men den här känns inte alls plottrig

Ja du, ibland måste man göra beslut med dessa DT uppdrag som kanske inte alltid är så roliga... Men det är ju framför allt man själv som ska må bra och familjen :) Hade ju gärna varit in och kikat på dina alster hos ScrappaLoss och Stampartic men förstår fullt ut ditt beslut. Jag har ju själv också slutat hos SL... Jag är ju glad att du är kvar hos Stämpelkällan :) Och kikar ju även in här då och då :)

Ha det bäst! Kram

Becca sa...

Jag tycker bloggen är fin och jag väntar snällt på att du ska uppdatera i din egen takt. Jag kan ju inte påstå att min blogg går varm heller :)

För tillfället är bloggen lite bred, men jag ska leta bland mina inställningar och alla script som jag plockat bort för jag misstänker att felet ligger i min dator och inte i din blogg... Det brukar vara så.

Ta det lugnt och pyssla bara när det är roligt!

MezzaNotte sa...

Jag förstår, satsa på dig själv och låt inte uppdragen sluka dig. Gör det som du känner för och ta det lugnt.

Satsa på en enhetlig färgskala( det har du börjat med) så behövs inte så mycket mer.

Instämmer med ovan... även på min dator är sidan lite bred.

Kramis

Mikaela sa...

ett stort tack för alla råd. jag har en ganska bred skärm så jag är tacksam att ni såg att det blev knas.