tisdag 4 september 2012

en början kanske....

Jag har väntat på den där dagen då allt bara känns underbart bra igen, den dagen då jag kan skriva här att nu ser allt ljust ut, nu är allt som vanligt igen. Men den dagen kommer inte hur mycket jag än längtar efter den.

Jag kommer inte kuna erbjuda den sprakande inspirerande höstvälkommnandet som jag hoppats på. Mina blogginlägg kommer bli sporadiska och oregelbundna, men de som följer mig hoppas jag har överseende över detta.

idag bjuder jag på en snabb och enkel layout som jag gjorde med stämpelkällans underbara stämplar i deras blogg.5 kommentarer:

Hanne sa...

Layouten er kjempefin!
Gode klemmer fra meg!

Angelica sa...

Snyggt!!
Skönt med ett livstecken....ta det lugnt det finns säkert många här ute som saknar dina underbara skapelser men först och främst...Ta hand om dej och tänk på dej själv!!
KRAMAR

MezzaNotte sa...

Vacker LO! Du ska inte tänka på oss endast göra det som känns bäst för dig! Tänker på dig och massa kram.

Annelie sa...

KRAM!!!

Alexandra - Pysselmaniker sa...

Väldigt fin! Misstänker att du använt en solrosstämpel och sedan maskat den. Läckert. Kanske något jag själv testar en gång. När jag känner för det och orkar.

Jag hoppas att du hittar små steg som gör att livet känns lite bättre. Idag är det för min del 4 veckor sedan jag gick in i väggen. Jag blev inte sjukskriven men en dryg vecka senare (min andra arbetsdag)gick jag in i väggen för andra gången och nu har det varit mycket jobbigare. Vila är a och o för mig och jag ser sorgset hur all energi jag tidigare hade inte finns där längre. Jag hoppas den kommer tillbaka. Men gör den inte det så ser jag att världen inte går under, trots att det är trist. Jag gör det jag orkar och har lust med. Om något känns som ett "måste" så släpper jag det omedelbart, innan kroppen skriker.

Jag hoppas du finner lite glädje och lugn i några fina höstdragar nu framöver!