lördag 14 augusti 2010

Blomm-tävling

En tävling på pysselmyrans blogg som jag kände att jag var tvungen att anta, då jag ofta känner mig för snål att köpa dyra blommor och älskar att tillverka från grunden.

Blomman virkades i veckan och sedan glömde ja bort tävlingen och kom på den för två timmar sedan.. stress stress :) men jag blev faktiskt nöjd och den fick gå i sytemat då det känns som det är det jag haft mest lust till den senaste tiden. Det är en virkad blomma i cerise, sedan tyll och kulan är en flörtkula som jag fått av min mor för längesedan. Hon trodde jag hade bättre användning av den. Den är målad med distress cracklepaint (min enda men oj så älskade färg ifrån crackleserien, shabby shutters) Resten av jobbet gjorde min trogne springare (en husqvarna symaskin) Stämpeln är stämplad med distress shabbyshutter.

och som vanligt när man fotar sent i ett hus utan lampor så blir ju alltid färgerna så knasiga. Därför försökte jag fota med olika slutartider för att se om det hjälpte :) lägger upp en bunt bilder så kanske man får en känsla hur den ser ut. Den första bilden ser ju så röd ut, vilket den inte är ;)
4 kommentarer:

snojbi sa...

Tack för kommentaren om min blomma.
Tycker att din blomma är väldigt fin.
Önskar att jag oxå kunde virka fina blommor.
Kram

snojbi sa...

GRATTIS till vinsten hos pysselmyran.
Kram

onkis sa...

Grattis till din vinst, jättefint kort!

Mikaela sa...

:) va glad jag blir och tack för alla snälla kommentarer! Ska tacka modern min som lärde mig virka i sommras :)