fredag 3 september 2010

Sommaralbum - mer bilder

Jag tillbringade två veckor av sommaren i Leksand tillsammans med mina föräldrar och mina barn. Det är bland mina favorittider för inget är sommar mer än sol och bad i leksand och denna sommar bjöd ju verkligen på det! Knappt två dar av regn!

Kan inte visa hela albumet då tyvärr det innehåller på tok för mycket naket men några av mina favoritbilder, och jag har inget bra redigeringsprogram :(.

Det skulle blivit ett litet album men växte och går inte längre att stänga ;) Har även gjort rum för deras egna minnen. Så temat blev färgstarkt, mycket ohfilm samt massvis med tags och text!

Blomman är ihoprullad spets och lövet har jag virkat själv. (det skulle även bli en spets men lessnade på vägen så det blev ett löv som jag färgade grönt :). Tyckte det var kul då det var under denna tid som mamma lärde mig virka.

Insidan av ett annat uppslag som blev riktigt läckert. Denna är gjord av ohfilm samt embossad clerpulver och perfectpearlblaning. Blomman är målad orange. Den går att vika undan för att se texten.

Sista sidan inhåller en vikningsanorning där man viker upp sida för sida som innehåller blandade kort ifrån sommaren.

Underbar traktor eller hur! Lillplutten läser sin traktortidning med mormor och tyckte denna passade in så perfect.

Imorgon ska de få albumet och jag hoppas de blir glada.

Ännu fler bilder. Kom på att trots att jag inte kan redigera bilderna går det ju att lägga en liten vit lapp över varje olämplig bild :D

2 kommentarer:

Annelie sa...

Super fint, och visst e d såååå himla kul att göra album!!!

Cornelia sa...

Jag gillar också att göra minialbum! Ditt är alldeles underbart!